Kontakt oss / Golfreiser

Golfreiser

Lommedalen Golfklubb benytter SC Golf på sine golfreiser

 Golfreise til Lagos på Algarve i Portugal 7-14. april 2018
Hotell i Lagos

 

Bane 2 Lagos

 

Bane 1 Lagos

Inkludert i prisen: • Flyreise med Norwegian Oslo – Faro t/r inkl. golfbag, bagasje og håndbagasje • 7 netter på Tivoli Lagos Hotel i dobbeltrom • Frokost og 4 middager påhotellet • 5 runder på Palmares Golf Club  • Transfer fraflyplassen– hotellett/r • Transfer frahotellet– Palmares GC t/r • 
Reiseleder Kjell Søderberg

Pris kr 12 335,- per person 

Enkeltromstillegg kr 1 595,-

Algarve er Portugals Costa del Sol og der har de golfbaner som perler på en snor langs kysten. En time vest for Faro finner man den hyggelige byen Lagos,

og dit blir det golfreise med Kjell Søderberg i begynnelsen av april for å få en fin start på sesongen. 

Palmares Golf Club er banen det blir spill på, den har 27 hull av linkskarakter helt ned mot havet. Det er en fantastisk bane som bølger seg flott frem i terrenget slik som banene i Skottland. 

Palmares er designet av Robert Trent Jones Jr. som her har laget et mesterverk av en bane. Den åpnet i 2011, men ser ut som den har ligget der i 100 år. 

Banen er bygget for turneringer, men designeren har gjort den spillbar for alle typer golfere som vil få nyte utsikten over Lagos bukten. 

Tivoli Lagos er et 4-stjerners hotell midt i den hyggelige byen Lagos som pusses opp nå og vil åpne igjen 1. april. 

I Lagos bor det 25 000 året rundt, de har en hyggelig havn med strandpromenade, strender og mange hyggelige restauranter. 

Hotellet ligger kun 15 minutters transfer fra banen og har et hyggelig bassengområde og to restauranter hvorav den ene en fiskerestaurant som én av de fire middagene nytes på.

Det vil bli lagt opp til et besøk på en vingård i nærheten og mulighet for båttur i løpet av turen. Kjell ser frem til en hyggelig uke med dere både på og utenfor golfbanen!

Les mer om Lagos her

Påmelding og mer info: Kjell Søderberg e-post: kjell.golf@gmail.com  / tlf: 928 00 967.

Kontakt i Golfbreaks.com: Christian Berg på e-post: cberg@golfbreaks.com/  tlf: 928 08 800.