Kontakt oss / Invitasjon til golfturnering 31. mai

Invitasjon til golfturnering 31. mai

Lommedalen Golfklubb og vår hovedsponsor H.C. Thauglands Trælastforretning inviterer seniorer fra nærliggende klubber og andre, til en åpen par turnering over 9 hull,  fredag 31 mai.

!cid_image001_jpg@01CE57AE

Vi spiller bestball stableford med fullt handikap. Du kan melde deg på med en partner eller vi trekker en partner til deg.

Deltageravgift er 300 kroner inkl. greenfee. 100 kroner fra hver deltager går til støtte til Mølla, et senter for psykisk utviklingshemmede i Vøyenenga. Thaugland matcher med et like stort beløp. Det blir premier (verktøy) til de tre beste lagenes deltagere fra Thauglands leverandører.

Maks antall deltagere er 44. Påmelding i Golfboks eller post@lommedalengk.no . Du kan også ringe telefon 92800627.

Shot Gun start kl 10.

Registrering fra kl 08.30 med kaffe og wienerbrød. Konkurranse på rangen kl 9.00

Grillmat og premieutdeling etter innkomst ca kl.12.

Arrangementet avsluttes ca kl 14.

Flotte verktøypremier:

• 0 av 5 stjerner.
Rating: 0/5 (0 stemme(r))

Takk for at du stemte!

Du har allerede stemt, du kan kun stemme én gang!

Din rating har blitt endret. Takk for at du stemte!