Nybegynnerkurs og medlemskap i Lommedalen Golfklubb for kun 1695  kr

Har du vurdert å begynne med golf? Ønsker du å finne ut om dette er noe for deg? Vi har allerede satt opp et fantastisk tilbud for nybegynnere; Kurs og medlemskap i Lommedalen Golfklubb for 1695 kr.

Pro-timer og trening. Informasjon og påmelding til nybegynnerkurs vil bli lagt ut i slutten av mars.

Kurs og trening sommeren 2018 er et treningssamarbeid med Bærum Golfklubb

Vi ønsker dere velkommen til å benytte dere av det nye samarbeidet mellom Lommedalen Golfklubb og Bærum Golfklubb gjennom og bli med på trening i år. Dere kan alle bli med på våre gruppetreninger som vi allerede har satt opp eller kontakte oss for protimer eller skreddersydde treninger utifra deres ønsker! Treningene og kursene vil foregå på begge klubber, slik at det blir mest mulig praktisk for vår proer. Og det vil også bero på antall deltagere.

Teamet av proer for 2018 er:Knut Schiagertlf:908 56 501mail: knut@bmgk.no Fredrik de Sousatlf: 463 20 597mail: fredrik@bmgk.no Inigo Muniain (Engelsk eller spansk)tlf: 951 80 402mail: inigo@bmgk.no Marcus Thim(kun torsdager-fredager )

Link til klubbtreningen, som alle Lommedalen medlemmer er velkomne til å bli med på: http://www.bmgk.no/proshop/klubbtrening2018/

Link till VTG for Lommedalen Golfklubb og Bærum Golfklubb: http://www.bmgk.no/proshop/nybegynnerkurs-2018/

Litt om " nye proshopen på Lommedalen Golfklubb "Proshopen på Bærum Golfklubb er vår store butikk, dit er alle Lommedalen Golfklubbs medlemmer alltid velkomne, men i år kommer vi også til å ha et velsortert utvalg i proshopen på Lommedalen Golfklubb. Vår målsettning er å alltid kunne tilby dere et godt utvalg til markedets beste priser; uansett om dere er ute etter et bredt utvalg av baller eller et custom fittet golfsett. Vi tilbyr golfutstyr i alle prisklasser for alle golfere!
Noen av våre leverandører for 2018  Køller: Cobra, Callaway, Ping, Titleist, TaylorMade, Wilson med flere Klær: Puma, Footjoy, Galvin Green, Daily sport, Nike, Abacus, Under ArmourBagger: Cobra, Ping, Titleist, Callaway, Ogio, TaylorMade med flereSko: Puma, Footjoy, Ecco, Nike, Under ArmourUtover dette fører vi diverse utstyr av handsker, traller, el-traller, Gps-klokker og kikkert osv osv.

Hvis det er noe dere lurer på angående trening eller spørsmål gjeldende utstyr kom innom eller kontakt oss!Vi gleder oss til en flott golfsesong sammen i 2018!

-------

--------