Kontakt oss / Nyheter

Turnering:Røa vs Ballerud

I dag er det den store prestisjetunge turneringen Røa mot Ballerud. Shotgun start kl. 9.00. Kan Ballerud vinne trofeet tilbake i år? Vi i Lommedalen gk. ønsker alle lykke til.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at banen åpner for vanlig spill kl. 11.00

Klubbmesterskap 2010

Til alle medlemmer.

Lommedalen Golfklubb ønsker alle sine medlemmer hjertelig velkommen til årets

klubbmesterskap. Klubbmesterskapet vil bli spilt som slagspill med bruttoslag i alle klasser.

Dato:   Lørdag 28. august 2010

Tid:   Fra kl. 09:30

Antall hull:   18

Startkontingent: kr. 150,- som dekker premier, grillmat og 1 mineralvann pr. startende.

Nordhaug 9-hulls bane ligger nå under Lommedalen GK i Golfbox.

Nå kan alle bestille tid på Nordhaug 9-hullsbane, enten du er medlem eller ikke. Nordhaug ligger nå under Lommedalen GK. Logg deg på Golfbox og bestill tid opp til 7 dager i forveien.

Lommedalen Golfklubb på facebook

Lommedalen Golfklubb er nå på facebook. Nyheter vi også bli publisert, samt gitt meldinger til våre facebook venner.Hjelp Lommedalen Golfklubb å bli Norges største facebook golfklubb.

Studentrabatt

Lommedalen Golfklubb ønsker flere unge spillere, i den forbindelse har vi laget et nytt student medlemskap.

Støtt Lommedalen Golfklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker - som mottar 5% av beløpet du spiller for.

Golfliga

Nytt år, ny golfliga!

Tilbud frittspillmedlemmer

Lommedalen Golfklubb har inngått avtale med Innesvingen om spill på Norderhaug Golfbane.