Kontakt oss / Nyheter

Nordhaug 9-hulls bane ligger nå under Lommedalen GK i Golfbox.

Nå kan alle bestille tid på Nordhaug 9-hullsbane, enten du er medlem eller ikke. Nordhaug ligger nå under Lommedalen GK. Logg deg på Golfbox og bestill tid opp til 7 dager i forveien.

Lommedalen Golfklubb på facebook

Lommedalen Golfklubb er nå på facebook. Nyheter vi også bli publisert, samt gitt meldinger til våre facebook venner.Hjelp Lommedalen Golfklubb å bli Norges største facebook golfklubb.

Studentrabatt

Lommedalen Golfklubb ønsker flere unge spillere, i den forbindelse har vi laget et nytt student medlemskap.

Støtt Lommedalen Golfklubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker - som mottar 5% av beløpet du spiller for.

Golfliga

Nytt år, ny golfliga!

Tilbud frittspillmedlemmer

Lommedalen Golfklubb har inngått avtale med Innesvingen om spill på Norderhaug Golfbane.